Rabul ejtő! Újra látogatható a Várbörtön

Várbörtön
2020. július 5.

2020. július 6. hétfőtől

Rabul ejtő!
2020. július 6.
Újra látogatható a Várbörtön
hétfőtől péntekig 9-14 óráig
Az Élet a mínusz harmadikon - várbörtön a 21. században című kiállítást egyénileg és csoportosan is, audioguide vezetéssel lehet látogatni hétfőtől péntekig 9 órától 14 óráig. A turnusok időpontja: 9 óra; 10 óra; 11 óra; 12 óra; 13 óra; 14 óra. Gyülekező a Hősök Kapuja Infópontnál minden óra 45 perckor.
szombat - vasárnap szünnap
 
Jegyárak:
Felnőtt: 1.200 Ft
Diák, nyugdíjas: 600 Ft
Családi: 2.800 Ft
Jegyek a Hősök Kapuja Látogatóközpont információs pultjában vásárolhatók. (Vár u. 2.) A belépő az audioguide szolgáltatást is magában foglalja.
 
Látogatási szabályok
Tisztelt Látogatóink!
2020. július 6-án hétfőn a Várbörtön látogatóink és munkatársaink egészségét és biztonságát szem előtt tartva – részlegesen ismét megnyitotta kapuit!
A Várbörtönt egy időben maximum 20-an látogathatják, kérjük jegyváltás után a 1,5 méteres távolság megtartásával a Hősök Kapuja Infópont előtt várakozzanak!
Csoportokat csak előzetes bejelentkezés után tudunk fogadni, csoportbontásban! Bejelentkezés a kertesz.helga@ldm.hu címen.
Kérjük Tisztelt Látogatóinkat, hogy jegyvásárláskor és a Várbörtön területén való tartózkodás során mindig tartsák be az előírt 1.5 méteres távolságot.
A Törvényszék és a Várbörtön területére való belépés kizárólag maszkban lehetséges!
Kérjük használják a kihelyezett fertőtlenítőket a kiszolgáló egységek bejáratánál!